Scrisoarea care nu a mai venit…

laurisAcum mult timp, m-a rugat sa îi mai scriu o scrisoare. Dintr-un motiv sau altul nu am făcut-o. Azi m-am apucat să îi scriu. Printre lacrimi i-am povestit ce am făcut de când nu am mai vorbit, că îmi este dor de el şi că sper să mă ierte că nu i-am mai scris. L-am rugat să îmi scrie şi el, deşi ştiu că nu o să o facă. Îi e foarte greu să îşi exprime sentimentele.

Mâine o pun la poştă. Sper să ajungă luni.

 

„Acum mult timp m-ai rugat să îţi scriu o scrisoare. Dintr-un motiv sau altul, nu am făcut-o. Nu ştiu de ce, să nu mă întrebi. M-am întrebat şi eu de atâtea ori şi nu am găsit răspunsul.

Să îţi spun că îmi pare rău nu ar fi de ajuns. Dar chiar îmi pare rău. Îmi pare rău că mi-a luat 2 ani să o scriu şi îmi pare rău că te-am făcut să aştepţi atâta. Din când în când îmi sunau în ureche cuvintele tale când m-ai mustrat mai demult că nu ţi-am scris şi vroiam să mă apuc să îţi scriu, dar când ajungeam în faţa foii nu ştiam de unde să încep. Mi-era greu să îmi torn sufletul pe o foaie deşi ştiam că tu asta aşteptai: să ştii ce mai fac fetele tale. Mi-e greu şi acuma, dar nu vreau să mai amân pentru că mai încolo ştiu că o să regret. Sper doar că o să mă poţi ierta…”

 

io6

  

mi-e dor de tine tati…
Reclame

2 gânduri despre „Scrisoarea care nu a mai venit…

  1. sunetultacerii spune:

    [Frumos…pana la lacrimi de frumos!Ma bucur enorm ca ti-ai gasit cuvintele pentru a scrie aceasta scrisoare din suflet!]

  2. delia spune:

    In spatele fiecaruia dintre noi este o poveste. Ciudat e ca ea nu se ascunde, ci izbucneste prin noi in realitatea cotidiana. Te respect Laura, pentru ceea ce esti si ceea ce faci!

    Delia Filip

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s